Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2010. május 20., csütörtök

Elindult a PÉÉF

A Budapesti 6É futás ötletén felbuzdulva, elindítjuk itt Pécsett a PÉÉF-et.
Nagy lelkesedéssel kezdünk neki ennek a remek program szervezésének. Remélem, hogy sok embernek tetszeni fog ez a kis rendezvény. Bárki jöhet aki érez magában elég elszántságot, és még nem álmos annyira, hogy fusson velünk egy jót. A táv körülbelül 8.6km, de persze aki nem tudja végig futni az szinte bármikor lecsatlakozhat.
Az első futást 2010.06.04.-én szeretnénk megtartani.
Gyülekező a Domus parkolóban 23:30 körül. Éjfélkor startolunk.

Az első futás természetesen rajtatok is múlik. Ha jeleztek vissza egy páran, hogy érdekel a dolog akkor indulunk és loholunk. Jó jó, nem lesz eszeveszett a tempó, de a végén egy kis sprintet beiktatunk.

Hát akkor remélem találkozunk 06.04. pénteken!
Addig is minden jót.
Üdvözöl titeket a két szervező: Bacy és Brien


Ha kérdésed van itt elérhetsz minket: pecsfutas@gmail.com

4 megjegyzés:

  1. Erről álmodtam rég, hogy a 6É elkezd osztódni, és Budapesten kívül is bele lehet majd kóstolni az éjszakai örömfutásba.
    Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Szia!!A tudnivalóknál leírtuk részletesen a kört, meg van egy link is amit ha bemásolsz akkor kidobja neked a google mapson és ott be is van rajzolva.
    Üdvözlet: PÉF

    VálaszTörlés