Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2011. szeptember 12., hétfő

Szeptemberi Futásunk. Irány a suli.Sziasztok.

Szeptemberi futáson szép számmal jelentünk meg. Összesen 17 ember indult neki a szokásos útvonalnak. Ebből 4 kerékpáros, 13 futó.
Ma a Malomvölgyi tó körüli futásom alkalmával találkoztam Kiss Gáborral, és ő mondta, hogy egyik éjszakai futónk szintén Vasember. Sőt már 4x is nekiiramodott a nagy csatának ebből 3x győzedelmeskedett is. Gratulálunk neki is, és örülünk, hogy már 3 vasember is futott már PÉÉF-et. Reméljük, hogy egy egész vas hadsereg fog majd össze jönni. :)

Vissza a futáshoz: Kicsit késve indultunk el, mert már az elején jól elbeszélgettünk. Na meg úgy volt hogy "Irány a suli" témával beöltözős futás lesz. Hát nem nagyon sikeredett, viszont: "Egy csak egy legény helyett hölgy volt talpon a vidéken." Ő volt Dobos Éva. Éva rendesen beöltözött. Így nem is volt kérdés ki kapja a legjobban beöltözőnek járó kis ajándékunkat, ami egy tea volt.

Aztán megindultunk. Nagyon jó tempót diktált az eleje, sőt kicsit gyors is volt. Rengeteg tapsot, beszólásokat kaptunk már fel a Széchenyi térig, de a király utca sem volt közönség, szurkoló mentes. A Kálvária domb aljában, bátyámból kifutott a kis Vuk... :( Így sajnos ő nem jött velünk. Próbálkozott de nem érezte jól magát. Mondtam is neki, hogy ne is erőltesse. Aztán Fóti Péter úr is vissza fordult, hogy ne legyen egyedül a Szabolcs.
Jó hangulatban sokat beszélgetve telt a futás. A végén szétszakadozva de az utolsó emberrel is 57perc alatt teljesítettük a kört. A parkolóban sokat beszélgettünk. Többek között a Bólyi Vesszőfutás, és a Rókaűzés volt a téma, mivel mind a kettőn szeretnénk résztveni. A Rókaűzésre már meg is van a 12 fős Pécsi Éjszakai Futók csapat. Október. 8. lesz a futás. Ami Kaposvár-Pécs között fog zajlani. Sziasztok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése