Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2012. április 13., péntek

Húsvéti futóhétvége:

Sziasztok!

Húsvét hétvégére futós napokat szerveztünk. Sajnos az időjárás beleszólt. De azért a keménymag futott egész hétvégén. :)

Péntekkel kezdődött az egész.
Vivicitta pályabejárós futáson sajnos csak hárman voltunk jelen. A rossz időjárás valószínű, hogy elriasztotta az embereket. Pedig leszámítva, hogy befele menet esett az eső, egész jó idő volt futás közben. Sőt kellemes meleg volt. Király utcában szórólapoztunk is. Reklámoztuk a futóhétvégét, és a Vivicittát is.
Nagyon kellemes beszélgetős futás volt.




A sort az éjszakai futás követte. Felhős ég mögül itt ott kikukucskált a telihold.
13-an gyültünk össze. 12 futó és Lajka személyében az első kutyánk. :)
Nagyon jó futás volt. Már lassan szokásunkká vállik, hogy késve indulunk. Úgy belemélyedtünk a beszélgetésbe, hogy a csoportkép után indulás helyett is beszélgetni kezdtünk. De aztán 00:04 kor megindultunk.
Nagyon szépen egyben futott a társaság. Köszi! :) ;)
Lajkának ment a legkönnyebben a futás, de mindenki ott volt a toppon most éjszaka is. :)

Parkolóban tojt nekünk a nyuszi. Elmajszolgattuk beszélgettünk egy nagyon jót, és irány haza.
Köszi a részvételt. Jövőhónapban találkozunk. Gyertek-gyertek mert Júniusban PÉÉF-es születésnap lesz ahol kiderül, hogy kik kaphatnak plakettet.
Aki 2011.Június és 2012.Június közötti időszakban 7 szer részt vett az éjszakai futáson annak jár a plakett. :)
Ja és remélem töltögetitek a PÉÉF-es naptárakat!


Szombaton testvéremmel dolgoztunk, így a Hegyre fel program nekünk sajnos kimaradt. De Feri ott volt. Sajnos egyedül, pedig ahogy hallottam a beszámolót, ez a futás igazi Húsvéti futás volt: A megtisztulásról szólt! :D Alsógatyáig ázott szegény. De hát mindenki tudja: "Rossz idő nincsen, csak gyenge akarat!"




Vasárnap egy hosszúfutásra mentünk hárman Feri, Gergő, Gábor. A Budaivámtól indultunk kimentünk a városon keresztül Malomvölgyi tóhoz. Beszégettünk, futottunk, lemozogtuk a húsvéti ebédet. Malomvölgyben a Gergő azon gondolkodott, hogy neki elég lesz. De becsatlakoztunk a Dinyusék futásához. Mi egy kiskört mentünk, Feri meg nagyot. Aztán irány visszafelé.


Visszafelé fényképezgettünk egy kicsit, csak hogy tudjunk pihenni. :) Aztán Királyutca. Csak hogy ott is lássák futni jó. Szépen vissza csordogáltunk Budaivámhoz, elötte megnéztük, hogy mennyibe kerül az oriás palacsinta. Egyszer elmegyünk enni egy olyant. Egy nagy futás, egy nagy palacsinta. Na hogy hangzik?
Jó futás volt! Köszi nektek az edzést. ;)
kb.:27km gyült a lábunkba ezen a napon.

Hát ilyen volt a hétvégénk, lehetett volna szebb időjárás is, és akkor talán többen is lettük volna, de hát nem lehet minden tökéletes.

Nefeledjétek: Futócipőt fel, és irány a végtelen!

Sziasztok!
Üdvözlünk titeket: Gábor, Szabolcs


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése