Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2012. június 12., kedd

Hát ezt is megértük: Két évesek lettünk mint Szabolcs lánya :)

Sziasztok!

2 évvel ezelőtt mikor még bátyám (Szabolcs) felhívta a figyelmemet, hogy Budapesten szerveznek éjszakai futást, ami akkor még 6É Futás most BÉF (Budapesti Éjszakai Futás) néven fut :D szó szerint. Szóval akkor még nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elmegy két év, és hogy lesznek olyan elszánt vidám futók akik velünk tartanak ezen a nem hétköznapi futáson. Mikor még elkezdtük szervezni egyáltalán nem gondoltunk nagy távlatokban, mindig a következő futáson járt az eszünk, és izgatottan vártuk, hogy hányan leszünk a parkolóban. Ez az izgalom mind a mai napig bennünk van minden egyes PÉÉF előtt! :)
Nagyon örülünk, hogy kialakult egy jó kis mag akikkel sokfelé futottunk már éjszakai futáson kívül, és mindig örülünk az új futóknak is!
Reméljük, hogy a kis "családunk" :D ha hívhatom így egyre csak hízni, gyarapodni fog, és eljön az a nap amikor végre megdöntjük a rekordot,(32Fő) vagy esetleg tartósan fölötte is leszünk! :) Álmok ezek, de álmodozni szabad. Na meg olyan sok futó van! :) Hiszen ha belegondolok régen még ti is kik rendszeres futók vagytok csak álom volt. Az elején úgy örültünk ha már 10 futó össze futott! :) És mára ez már valóság, hiszen a statisztikánk kimutatja, hogy azért minimum ennyi futót minden hónap első péntekén nem otthon az ágyikóban, vagy nem egy buliban kell keresni éjfél előtt párperccel hanem a Domus parkolóban..... :)

Köszönünk nektek mindent kedves futók!!! Tartsátok meg a jó szokásotokat, csábítsátok el ismerőseiteket, hozzátok el a családot, kutyát, mindenkit és ha kívánhatom magunknak:
Még sok sok éven keresztül éljen és trappoljon a PÉcsi Éjszakai Futás!!! :)Születésnapunkon egy kis háziversennyel és egy futás utáni süti, limonádé partival vártuk a futókat.

A háziversenyt:
Petri András nyerte
 40p : 18mp
(ezt lehet jövőre megdönteni :) )
A futás utáni finom sütiket (amiket itt is köszönünk szépen) közösen elmajszoltuk. Végül is nem is maradt olyan sok. Mert először megijedtünk, hogy a nyakunkon marad, meg kell csinálni after partyt, hiszen 11 futónak és 4 szervezőnek plusz 2 parkolóba a célhoz látogató PÉÉF ből felmentett futónak elég soknak tűnt ez a mennyiség.


Konkrétan a futásról egy pár sor:

A versenyzős csapaton kívül, volt még egy csapat akik szokás szerint egy jó kocogással járták körbe az útvonalat. Volt 3 nagyon ügyes gyerkőc a Viki már rutinos PÉÉF - es de Vaninak, és Daninak ez volt az első éjszakázása. :)Vani nagyon hősiesen az oldala szúrása és egy térdere esése ellenére szépen eljött velünk a táv feléig ami neki eddigi rekord táv. Ha így folytatja hamarosan meglesz a teljes kör is! Hajráá!! :)
Dani és Viki végig küzdötték a távot, igaz szerintem nekik sem kellett az esti mese! ;)
Mindenki nagyon ügyes volt! A város most viszonylag nyugis volt. A Király utcában kaptunk pár beszólást, biztatást, de ezen kívül nem volt nagyon más. A táv fele környékén a Kürt utcánál a háziverseny miatt csináltunk egy frissítő pontot, ami az elmondottak alapján jól jött mind a két csapatnak! :)

A végén a nagy dinom - dánom, evés, ivás olyan jóra sikeredett, hogy  fél 3 környéke lehetett mikor beültünk a kocsikba. Nagyon jó beszélgetéshez, születésnapozáshoz szerencsére kegyesek voltak az égiek, mert az eső sem a futáskor sem utána nem  esett. Futás előtt igen, lehet ezért nem voltunk még többen.

 Terülj - Terülj motorháztető :)


Készül a Frissítőpont! 


A PÉÉF-es egység!

Versenyzők első része! :)

 
A versenyzők második része! :)

Frissítés közben tudunk Csárdásozni is.... ;) 

 
Aki nem fut az könnyen mosolyog!

Jövőre veletek ugyanitt kicsit többen! :) 
                     
Hát így telt a születésnapunk, még egyszer köszi mindenkinek mindent! :)
Ja és jövő hónapban  PICOLO PÉÉF lesz!!! :) 1km futás 1picolo sör! (Mivel nem találtunk szponzort a sörről mindenkinek magának kell gondoskodnia! )

Sziasztok!
Futócipőt fel és irány a végtelen!
Gábor, Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése