Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2013. május 21., kedd

3. Születésnapi PÉÉF 2013.06.07.!

Sziasztok!

Jó időre eltüntek a blog bejegyzések.... Sajnos.. Hát részben a lustaság is benne volt a pakliban. De a PÉÉF nem állt meg egy percre sem!!!! :)
Most szeretném újra fellendíteni a blogot. Hiszen jó vissza nézni, olvasni a régi bejegyzéseket.

Az új bejegyzés a 3. születésnapi PÉÉF!

Hát igen már három éve minden eggyes hónap első péntekén 23:30 fele kint vagyunk a Domus parkolóban és várjuk a futókat! Van amikor kissebb és van amikor nagyobb csapat jön össze de a lelkesedés a jó hangulat mindig megvan! :)
Mindig... esőben, hóban, szélben, fagyban akár -11fokban és melegben is.

Ez nektek köszönhető! Olyan csodálatos érzés amikor összejön a csapat és együtt kocogunk egy kellemeset közben beszélgetés tapasztalat és élmény csere.
Barátságok születtek, amatőr vagy teljesen kezdő futóból elég komoly amatőr futók lettek. Közösen megyünk futós eseményekre. Sok sok nappali futás is van amit a futónagykövettársunk Feri is nagy lelkesedéssel szervez. De sokszor már nem is kellünk mi a tesómmal vagy a Feri, mert már megy magától is a csapat. :)

Köszönünk nektek minden egyes ejszakai és nem éjszakai futást! Nélkületek nem lenne ez az esemény!

Gyertek ünnepeljétek velünk a PÉÉF 3. Születésnapját!!
Szeretettel várunk titeket egy kis házi versennyel és utána egy kis batyus bulis eszem-iszommal szeretnénk megünnepelni 2013.06.07. (23:30 Domus parkoló)
Azokat is várjuk akik nem szeretnének nagy tempóval a háziversenyen futni hiszen velük a szokásos módon lekocogjuk a 8.6km es távot - így húzzuk meg PÉÉF fülét - és utána falatozunk egy nagyot az egészségére! :)

Sziasztok!
Futócipőt fel és irány a végtelen! :)
Gábor, Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése