Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2010. szeptember 6., hétfő

4. Éjszakánk!!!

Sziasztok!!

Először is nem a futásról szeretnék írni, hanem egy kis sztorit mesélnék el nektek!

Az egész pár hete kezdődött egy normál nap és egyszer csak BUMMMMM, egy email innen a szomszédból, Németországból.
Az írója Kollanyi Csabáné Ildikó aki kintről figyeli a mi kis blogunkat és programunkat és fáj arra a fog, hogy részt vegyen rajta (ez hamarosan megtörténik) meg azért is fájt a buksija, hogy hogyan tudna nekünk segíteni reklám ügyben ezért megkereste a pontpark.eu honlap üzemeltetőjét hogy nem e lehetne hogy reklámozzanak minket (az oldalnak van egy non-profit szervezeteket ingyen reklámozó akciója) rábólintottak amikor irt nekünk lényegében két "cut-copy" levelet kaptunk :) amitől mindannyiunk lélegzete elállt.
Innentől annyi volt a dolgunk hogy felvettük a kapcsolatot az üzemeltetővel, ők megnézték a blogot hogy mit is csinálunk valójában és már ment is a dolog. Fülig ért a szánk!!! Azóta többen jelezték, hogy látták a honlapunk reklámozását az pontpark.eu -n. Köszönjük nekik a reklámozást.

Köszönjük Szépen Ildikó! Találkozunk a "vesszőfutáson"!!

Akkor most a futásról:

1. Előkészület:
Őszintén szólva kicsit beparáztam egész héten egyetlen egy email sem érkezett jelentkezőtől. (bocsi Gábor de sajnos a mai napig nem jött meg amit küldtél :))

2. Parkolóban:
Pontosan érkeztünk fél előtt 5 perce, és szépen lassan nekiálltak csorogni a futok!
Összességében 8 futó és 2 bringás gyűlt össze ezen a hirtelen őszi éjszakán.
Már a rajt előtt ment a dumálás meg a fotózás így pár perccel csúszott a rajt, de végül is elindultunk. :)

3. A Karika:
Már a Centrum parkoló mellett volt egy becsatlakozónk aki "éppen ráért" így egy pár métert futott velünk, volt valahol 2 db Forestünk is, erről én lemaradtam :( .
A Király utca sima ügy volt még bringával is pedig voltak emberek dögivel.
Az összes körforgalom elkészült így nem volt egy kis terep futásunk sem. Aztán végig küldtük az egész távot 1óra 1perc alatt. Nagyon ügyesek voltak a lányok mind a 4 egész jól bírták a távot és még a végén sprintre is volt erejük :)

4. Dumaláda:
Visszaérve mindenki fújt egyet-kettöt és jött a beszélgetés a vasárnapi pesti félmaratonról, meg sérülésről. triatlonról, és közben mindenki kapott egy banános csokit a "szponzorunk" álltal. :)

Remélem aki pesten volt annak sikeres futása volt és mindenki jól érezte magát ott is és velünk is.

Találkozunk október 1-én, illetve szeptember 26.-án Bólyban a "vesszőn".

Üdv PÉÉF Szervezők:
Melinda, Gábor, Szabolcs

U.i.: Mivel mindig mi írjuk a jelentést és kiváncsiak vagyunk arra hogy ti hogy élitek meg az estét és mi a véleményetek ezért, arra gondoltunk, hogy a következö havi futás jelentés írását "kiadnánk" egy futónak, várjuk a jelentkezőket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése