Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2011. január 13., csütörtök

2011 az Újévi futáááás!!!

Sziasztok!!!

Immár a 8. PÉÉF et hagytuk magunk mögött. Tehát az újjá reformált Ösztönzés alapján az aki mindegyiken ott volt :) annak már csak 1 alkalom kell hogy plakettet kapjon!!!
De erről többet jobb oldalon az: " Ösztönzés Megreformálva!!!! " menüpontra kattintva olvashattok.

Vissza 2 padló gáz, és kilincsel előreeeeEEEE kanyarodnák vissza a Januári futásunkra. :)
Szóval magunk mögött hagyva egy évet, az új év elején topogva eljött a PÉÉF éjszakája.
Az igazat megvalva kicsit hanyagul nyitottuk az évet. Késtünk, a zászlót sem raktuk ki. De ez nem lesz hagyomány. Jöttek új futók is. Már ismerősök voltak spinningről. De PÉÉF-en most voltak először. Remélem, hogy tetszett az új futóknak, és még sok estét futunk át együtt. Na meg persze volt egy nemzetközi futónk is. :)

A mag azért most is ott volt. Hát nem voltunk sokan de nem lehet mindig rekordokat csúcsokat döntögetni.
Ez egy laza hónap volt. Az idő nagyon jó volt. Nem csoda hiszen most is berendeltük a kellemes aszem olyan 10 C körüli hőmérsékletet.
8-an voltunk. Na ez pont jó: 8. PÉÉF 8 ember!!! :)

Kicsit késve rajtoltunk el. Nagyon szép futás volt. Sajnos még mindig a szokásos helyen a Kálvárián felfelé az alagútnál szétszakadunk. Majd még összerázódik a dolog. Jó lenne ha aki az elején van vissza futna a végére. Nem azt mondom, hogy egyből a domb tetején hanem valahol a Csalogány környékén vissza fordulhatnátok, hogy újra csapatban fussunk. Végül is pont erről szól, ez nem verseny. Na meg olyan gyönyörű amikor össze verődik a csapat egy magba és trap-trap-trappolunk együtt. Az eleje mindig nagyon szép, azt a formát kéne tartani.
Versenynek meg ott lesz majd a PÉÉF Zerge!!!! Na ott aztán meg lehet mutatni ki mit, mennyit, hogy bírja a terhelést. :)

Vissza megint a futásra. Szerintem valami eszmélet nagyot bulizhatott Pécs szilveszterkor, mert nagyon kihalt, nyugis volt a város. Egyetlen egy dudálást kaptunk az elején. Semmi többet.

Azért becsülettel lefutottuk. A végén szokásos sprint megvolt... :)

A köridőnk: 56 perc volt. Persze az elejének egy kicsit hamarabb sikerült a kört teljesíteni.
A parkolóban a szokásos jó kis beszélgetést, pezsgőzéssel kísértük. Hiszen koccintani kell az új évre a 2011 es PÉÉF-ekre!!!

Sziasztok!!!
Mindenkit üdvözöl a PÉÉF szervezők!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése