Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2011. január 13., csütörtök

Hírek

Sziasztok!!!



Híreket mondunk:



PÉÉF a kis film:

A napokban kerül sor a premierre. A Pécsi Éjszakai Futások képeiből készült kis film, már egyszer fent volt a youtube-on de letörölték. Most más zene van alatta. Talán így tetszeni fog a sony entertainment-nek is. Így nemsokára újra látható, a motiváló, kedv csináló filmünk.




Ösztönzés:

Megreformáltuk az ösztönzést.

Azt hogy hogyan szerezhetsz egy egyedi PÉÉF es logóval ellátott kerámia plakettet megtudhatod ha a blogon a : " Ösztönzés Megreformálva!!!! "

fülre kattintasz!!!



PÉÉF Zerge, a verseny:

Ebben az évben szeretnénk rendezni egy PÉÉF Zerge név alatt futó versenyt. Ennek a kiírását még később fogjuk közzé tenni. De igyekszünk minnél előbb, hogy tudjuk kit mennyire érdekelné ez a verseny. Előzetesben csak annyit, hogy nem lesz könnyű a pálya. De szerintem jó lesz. Nem véletlen a Zerge elnevezés. :)



Várunk titeket sok szeretettel februárban!!

Addig is eredményes kilométer gyűjtögetést, jó futást, jó sportolást kívánunk nektek: PÉÉF szervezők!!!



Sziasztok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése