Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2011. április 11., hétfő

Megkésve bár, de beszámolva!! A márciusi PÉÉF-ről olvashattok!!

Sziasztok!!!

Márciusban csináltuk mi a Farsangi PÉÉF-et!!!

7-en voltunk mint a gonoszok!!! Hiszen legalább farsangkor legyünk egy kicsit gonoszok!!! :) 6 futó 1 bringás!!Ismét volt egy Budapesti 6É futó, reméljük máskor is tud jönni!! :)
Legnagyobb sajnálatomra, nem volt nálunk a fényképezőgép!!! :( Pedig nagyon jól jött volna!!! :) Ugyanis a bátyám királylánynak öltözött!!! :) Frankón, rózsaszín trendi ruciban és hozzáillő kiegészítőkkel: kesztyű, fejpánt(a hideg miatt is) meg az elmaradhatatlan retikül!!!Persze minden rózsaszínben hogy passzoljon a ruhához!!!Melinda egy pizsis elefántnak öltözött!!! :) Én csak egy plüss viking fejfedőt húztam fel!!
Ezzel szimbolizálva az éjszakai futók erejét és kitartását, Melinda az elefánttal az éjszakai futók okosságát. Hiszen tudniillik, hogy az elefánt sosem felejt. S a testvérem szimbolizálta az éjszakai futók kecsességét, nőiességét!!! :) :) :D :D

Kaptunk pár beszólást, sajnos nem emlékszem rájuk!! (De majd most átvesszük a Boldizsár féle diktafonra beszélést a futás végén!! Mindig van mit tanulni!!)
Azt tudom, hogy a tesómra mondták, hogy: "Jaj de cuki!!!"
Melindára: "Az elefánt a legjobb!!!"
Nekem meg 2 lány el akarta kérni a sapimat!!! Hát ha futottak volna velünk, akkor oda is adtam volna!!
Voltak dudálások is!!
Sajnos a többi éjszakai futó nem öltözött be. Illetve de beöltöztek: ÉJSZAKAI FUTÓNAK!!! :)

A parkolóhoz érve előkerült a finom farsangi fánk!! (Köszönjük a fánkot anyunak Szabolcsnak!!! Én meg csak az ötletadó voltam mert nem nagyon dolgoztam vele!!)

Fánk elpusztítása után még kicsit beszélgettünk, azután mindenki szélnek eredt.
Ja a köridőnk: 59:37 volt!! (az én mérésem szerint)
Másnap a szervezőkön és a bringás kollégán kívül mindenki más ment futni a Pécs-Harkányon!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése