Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2011. június 10., péntek

A SZÜLINAPI PÉCSI ÉJSZAKAI FUTÁS!!!

(először olvasd el a májusi beszámolót)
........... amit mind ketten teljesítettek!!! Remélem rákaptatok az éjszakai futás ízére, és hoztok gyereket, családot, szomszédot, kutyát, macskát!!! :) :D

Születésnapunkra lázasan készülődtünk. Nagy szerencsénkre megkeresett minket a BAMA egyik szerkesztője, hogy szeretne készíteni velünk egy riportot. Ezt itt is szeretnénk megköszönni neki.
Akik még nem olvasták itt megtehetik:

http://bama.hu/baranya/sport/ejszakai-futas-pecs-belvarosaban-380901

A másik reklámozást a HUNRUN.COM egyik szerkesztőjének köszönhetjük!!! Már a kezdetek óta kint vagyunk az oldalukon a esemény naptárban, és ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy írna-e egy cikket rólunk. A válasz nagyon pozitív volt, és a cikk elkészült!!
Íme:

http://hunrun.com/egyeves-peef

Köszi még egyszer mindkettőtöknek!! ;)

A nagy nap:

Napközben sütéssel voltunk elfoglalva. Készült a torta (Gábor keze munkája), pogácsa (Melinda kemencéjéből), és a házi pilótakeksz (Barbi munkássága), Szabolcs munkássága maga a munka volt, mert dolgozott!!! :) Ja meg ő dolgozta ki a logisztikai részét!!! :) :D
Estefelé már izgultunk vajon hányan leszünk az 1 éves futáson???! Vajon szép ajándékunk lesz-e???! Ugye nekünk az ajándék ti vagytok, ti futók. Én azt mondtam bátyámnak ha húszan összejövünk akkor már az jó lesz. Hát sikerült nagy meglepetést okozni, mert ezt még pont egy tucattal léptük túl. Az az 32 Éjszakai huligán :D vágott neki a távnak!!! Volt 3 görkoris, 2 bringás, és 27 futó. :) :) :) :) JUPIIIIII!!!!! Dupláztuk az eddigi rekordunkat!

Amikor megérkeztünk (ja most halál pontosak voltunk) már a parkolóban volt egy futópár. Velük beszélgetve, még mindig abban reménykedtem, hogy azért leszünk ennél többen is. Olyan 23:40 környékén egyszer csak megindultak az emberek, ki(kik) gyalog, ki(kik) kocsival támadták a Domus parkolót. Befutottak a régi ismerősök, és jött sok sok új futó. Isten tartsa meg jó szokásukat!!! :)
Annyian jöttek, hogy Szabolcs nem győzte írni a neveket, így beszálltam én is. Pont éjfélre meg is lettünk, sőt még csoportképet is tudtunk csinálni. Szép nagy családi fotó lett!!! :)



Aztán egy kis köszöntő, meg útbaigazítás, hogy merre is futunk.......



...... ééééÉÉÉÉSSSSss...... indult a szülinapi fordított körös PÉÉF.
Az elejéről én (Gábor)lemaradtam mert vissza futottam a telóért, hogy legyen dokumentáció!!!
Szépen trappoltunk a Jókai téren hatalmas nagy huhogás futyülés és tapsolás fogadott minket volt két rövid távú becsatlakozónk is. A Széchenyi tér tetejéig egészbe maradt a társaság egész jól, a lakat kerítésnél megkaptuk a Fuss Forest-ünket!
Aztán én átvágtam a Szent István téren, hogy egy két képet készítsek a futók hadáról, ahol ismét volt 2 becsatlakozó hölgy!



Ott megkaptam az infót, hogy a vége kicsit el van maradva így a Petőfi utcai kereszteződésben sikerült is megfogni az elejét, hogy várjuk be a végét vártunk egy újabb zöld lámpát a vége beért pár fotó közben és hajrá!!!




Aztán a Kürt utca tetejére a Gábornak fel kellett sprintelni, hogy megint kicsit lassítsa az élbojban haladókat. A Peti bringájával megfogtam (Szabolcs) az elejét, hogy a Kodályos körforgalomnál fussanak egy kört meg egy kicsit visszafele.
aztán a Széchenyi téren mindenkiröl készült egy "befutó videó" ott be lettek várva az utolsó emberek.




Onnan jött egy szép hajrá lefelé ahol a Kiss Gábor(törzsfutónk) szépen fogta a futóknak a kereszteződéseket. A vásárcsarnoktól sprint a parkolóig (két Gábor Gyorsult mint az állat) és a DOMUSZ PARKÓLÓBAN PEDIG.........tüüütüüürüüü tütütüüüüü

Tortával, pezsgővel, sütikkel várta a fáradt futókat a Renault piknik asztal, de mielött mindenki neki esett volna egy "ilyen lett képet" még ellöttünk. A kör időnk pedig kb. 59 perc lett.



Aztán támadááááás, irány az "asztal" akkut kell tölteni. :)
Ettünk, ittunk, beszélgettünk. Egyszer kicsit megállva, körbenéztem a csapaton, és arra gondoltam: Igen ez az amiért az éjszakai futást létrehoztuk!!! A társaság, a jókedv, a tapasztalat csere miatt!!! Szép volt végig nézni a futókon.
Köszi mindenkinek aki ott volt. Akinek kicsit kemény volt annak csak azt tudom igérni, hogy a rendes kör az sokkal könnyebb.
Várunk mindenkit a következő futásra is. Ahol ha minden jól megy, akkor megkapják a plakettet azok akiknek jár. És hogy kiknek jár?? Itt a blogon megtaláljátok a feltételeket, hogy hogyan szerezhettek ti is egy egyedi PÉÉF-es plakettet. ;)





Akkor találkozunk következő hónapban!!! ;)
Sziasztok!!!!!

1 megjegyzés: