Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2011. július 28., csütörtök

Júliusi PÉÉF

Sziasztok!

Kicsit meg vagyunk csúszva a beszámolóval de hát van ez így. :)
Picit izgultunk, hogy a májusi nagy rekord után mennyien leszünk, de teljes megelégedésünkre 17-en jöttünk össze ebből most elég sok bringás volt pontosabban 5 (Gábor, Zoé, Ifj. Fóti úr, Fóti úr és Én) a többiek pedig futottak.
"Sima" kört futottunk nem voltak nagyon sokan a városba viszont a Király u. vége fele hatalmas nagy taps hujjogás fogadott minket a kerthelységben ülőktől.
A Kálvárián felfele menet sikerült kicsit szétszakadnia csapatnak de büszke vagyok mindenkire mert a Csalogánynál mindenki szépen be lett várva. Onnan sikerült nagyjából egyben behozni a csapatot volt még egy kis megállás és várakozás a Székesegyház előtt de ott elég gyorsan mindenki odaért szerintem nem kellett sokat várni.
Miután visszaértünk a parkolóba Sanyi feldobta az ötletet, hogy zárjuk fekvőtámasszal a az éjszakai futást. Páran beszálltunk így még "testépítést" is végrehajtottunk.
Pici beszélgetés aztán irány haza!!!

Figyelem!!!!

Az Aug. 5.ei futás gyülekezője a Tudásközpont mögötti parkoló a Plakett átadó rendezvény miatt.

Először futunk, aztán bulizunk. :) Batyus bálra gondoltunk. Így aki tud az hozzon magával a közösbe egy kis sütit, innivalót. Akármit szívesen fogadunk.
Amit mi tuti viszünk. A tavaly olyan kapós limonádé. Valami süti. Szerintem pezsgőt is.

Várunk mindenkit a Tudásközpont parkolóban Aug 5.én 23:30kor

Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése