Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2011. november 18., péntek

Halloween Futás.....

Sziasztok.

Novemberi futàsunk a Halloween nevében telt. Frankón kifestettük egymàst. Szabolcs tökfej, Melinda Frank Einstein szörnye, Barbi boszi aki kivaràzsolta magàt és Melindàt a futàs alol. Gàbor csontvàz volt.
Festés közben tea készítés, aztán pakolàs és iràny Domus.









A parkolóban összegyült 11 lelkes futó. Csaba maszkban jött, és abban is futott. Megnéztük Romàn első futócipőjét, beszélgettünk, és vàrtunk. Kicsivel éjfél utàn indultunk neki az immàron 18. alkalommal megrendezett PÉÉF-nek.





A futás közben nagy esemény nem történt leszámítva a Király utca végén történő srácot aki pár percre Slipknot
felvonulást szervezett a PÉÉF-ből. Lassan már büszkék lehetünk a csapatra mert az eleje már magától bevárja a végét a Barbakán körforgalomnál és a Kürt utca sarkán és néha a Szent István téren is. Menni fog ez úgy érzem! :)
Visszaértünk a parkolóba és előkerültek a forró teák. Szóba került a Yours Truly "futóverseny" amire már folyik a rászervezés. ;) A hideg időre való tekintettel azért mindenki "sietett" haza. Így a szokásosnál hamarabb hazaértünk mi is! Találkozunk december 03.án amikor télapó ruhás futás következik várjuk a télapókat és a krampusz lányokat! :)
Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése