Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2012. január 11., szerda

A Nagy Bejelentés.......

Sziasztok!

Mint ahogyan azt említettük az előző beszámoló végén, hogy ha az égiek velünk vannak lesz egy bejelentésünk.
Ami nagy lépést jelenthet a PÉcsi Éjszakai Futás életében.
Szerencsénk volt, és az égiek tényleg mellénk álltak.
Bekerültünk a BSI (Budapest Sportiroda) Futó Nagyköveteinek körébe!!! :) :) :) :)

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek azt az e-mailt amiben közölték velünk a jó hírt:



Kedves Barátunk!

Örömmel értesítelek arról, hogy a BSI egyik Futó Nagykövete lettél. Most Budapest mellett 24 településről 43 Nagykövetet választottunk ki , akik elhivatottságot éreznek új futó közösségek létrehozására, vagy a meglévők tovább építésére és ezt a szándékukat meggyőzően tudták közvetíteni pályázatukban is.


Nagy öröm, és nagy megtiszteltetés ez nekünk és rajtunk kívül még két pécsi futó kapta meg a lehetőséget. (Papp Ferenc és Dinyay Illés). Remélem sok sikeres közös "munkánk" lesz.
Hiszen úgyis sok ötletünk, tervünk volt/van a futótársak összefogására. Hogy a már meglévő kellemes, baráti csapatunkhoz még csatlakozzanak, újak, és újak, és újak, és.....  legyünk egy nagy sport család!!! :)

Szeretnénk még több emberrel megismertetni, és megszerettetni ezt a szép sportot.
Szeretnénk, hogy a futás egy nagy Reneszánszot éljen meg és éledjen fel, legyen újra nagyon közkedvelt sport.

Persze mi álmaink mit sem érnek nélkületek. Reméljük, hogy sokan csatlakoztok, és sokan léptek be álmaink kapuján ami így valósággá válhat, és sok kellemes edzésen, sport eseményen, versenyen vehetünk részt közösen.

Mi megpróbálunk sok színes eseményt összehozni, már csak rajtatok a sor, hogy csatlakozzatok és egyszerűen csak élvezzük a mozgás örömeit.

Persze szívesen fogadunk ötleteket, ahogy eddig is, hogy: Ti mit szeretnétek? Mik az elképzeléseitek? Milyen fajta futást/sportot űznétek velünk közösen? Milyen ötleteitek vannak?
Építsük együtt a pécsi és Pécs környéki futók társaságát. Fogjunk össze és mutassuk meg milyen sokan szeretnek futni, sportolni.

Holnap beszámolunk az új ötleteinkről, fejlesztéseinkről, hogy milyen színes futásokkal dobnánk fel a közös edzéseket/eseményeket.

Remélem sokan fogtok velünk tartani, és trappolni, gyűjtögetni a kilométereket.

Sziasztok.
Üdvözöl titeket: Gábor, Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése