Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2012. február 23., csütörtök

1km = 1.000Ft.... Hát akkor FUTÁÁÁS:


Sziasztok!

Közeleg a vasárnap! :) Ez a nap a télűzés, kilométer gyűjtés, és az országos játék napja. A Futás napja!
De ez a nap most még egy plusszal kecsegtet: Ha azt mondom, hogy minden egyes lefutott kilométerrel 1.000 Ft járulsz hozzá a Csemete Alapítvány támogatásához, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a kigondolt körön felül csak még egy körrel többet fuss. Vagy, hogy hívd el a baráti kört is. Együtt szenvedni jó! :) Hiszen minden km számít. Most tényleg! Neked is az egészséged miatt, és a gyerekeknek is. Hisz a futásoddal segíthetsz.
További infó: http://www.futotars.com/group/jotekony-futok-part-of-team-heart/page/az-elso-nagy-lepes-2012-februar-26

Gyertek és fussunk jótékonyan! Legyünk sokan, hogy minél több kilométer és ez által minél több pénz gyűlhessen össze!
Sok szeretettel várunk mindenkit 2012.02.26. Vasárnap 09:30 kor a Nevelési Központ előtti parkolóban. Rajt 10 órakor. táv 2,5km kör pályán.

Vagy délután 15 órai kezdettel az eon parkolóban (a Simonyi Károly iskolával szemben) táv: kb 4km eon parkoló - Malomvölgyi tó - eon parkoló.

Sziasztok!
Szép napot.
Üdvözöl titeket: Banó Gábor, Szabolcs 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése