Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2012. március 1., csütörtök

Sikeres Télűző km gyűjtő, és jótékony futás Február. 26. Vasárnap:

Sziasztok!

Nagyon sikeres volt a Télűző km gyűjtő futásunk! Mondhatom ezt úgy, hogy kicsit későn írom meg a blogot, és most ha az ablakomon kitekintek, akkor verőfényes napsütést, szép kék eget, és a hőmérőre nézve 17C fokot látok.
Hát mi ez ha nem siker?
Nemsokára megjön a várva várt tavasz. Fel lehet húzni a futócipőket azoknak akik még nem tették, és meg lehet mérni, sőt szerintem lehet is érezni, hogy mi lett a téli alapozás eredményen azoknak akik végig futották a szép, de néha kemény telet.

Mindenkinek eredményekben, sportolásban, egészségben gazdag tavaszt kívánunk. ;)

Na de vissza egy kicsit az űzéshez:

Délelőtt 10 órakor 24 lelkes futó rajtolt a Nevelési Központ előtti parkolóból, hogy kergesse messzire a telet.
Egy 2,5km es körön összesen kb.200km gyűlt össze. Nagyon jó csapat volt. A hangulat szerintem jó volt.
A nap is kisütött indulás után, csak az a fránya szél zavart be itt-ott. De mindenki sikeresen teljesítette a kiszemelt távját.

Délután 15 órakor 44 (de nem biztos) futó állt rajthoz az Eon parkolóban. A táv itt 4km volt és mindenki annyit körözhetett amennyit szeretett volna az Eon parkoló és Malomvölgyi tó parkolója között. Itt is gyönyörű napsütés volt csak visszafelé a szembe széllel kelet küzdeni. De hát legyen valami izgalmas is nem igaz? :D

Baranya összesen 476 km et gyűjtött össze. További adatokat itt találod.
Mint ahogy azt mondtuk is a futás elején: Jótékonyan is futottunk. Minden egyes km 1.000Ft-nak felelt meg a Csemete Alapítvány részére.
Összesen: 7.118km regisztráltak és így 7.118.000Ft-ot  gyűjtve össze a Csemetéknek.
A cél itt 1000km volt ezt bőven túl szárnyaltuk.

Köszönjük mindenkinek aki részt vett ebben a szép, és nemes megmozdulásban.

Ne feledjétek Pénteken azaz Március 2. 23:30 kor gyülekező a Domus parkolóban, és éjfélkor rajtol az Éjszakai futás! :)

Sziasztok.
Üdvözöl titeket:
Gábor, Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése