Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2012. március 11., vasárnap

Márciusi futásunk:

Sziasztok!

Február végén elűztük a telet, egy jó futással. Meg is jött az eredménye. Szép idő volt a márciusi futásunkkor is. Nagyon kellemes hőmérséklet, szélcsend, és sok futó fogadott minket. :)

Én személy szerint pókerezni voltam a baráti körrel, és utána mentem Szabolcsékhoz, kis pakolászás után indultunk. 23:33 kor már ott voltunk a parkolóban, ami mostanában rekord gyorsaságnak számít. :)

Az is rekord, hogy már ilyen korán vagy 5 futó ott várakozott. Nagyon örültünk neki, hogy ilyen lelkes a társaság. Sok új futó jött a mostani kora tavaszi futásunkra. Tartsák meg szokásukat, és remélem sokszor futhatunk együtt. ;)
Végül is 17 futó állt rajthoz.

Plusz majdnem egy vizsla is. De ő az utolsó pillanatban döntötte el, hogy mégsem tart velünk, és inkább a kocsi kényelmes hátsó ülését választja.

Picivel éjfél után rajtoltunk mivel eléggé belefeledkeztünk a beszélgetésbe.

Nagyon kellemes, idő volt. Sokat beszélgetve futottunk. Már lassan két éve futunk minden hónap első péntekén. Mégis még mindig sokan meglepődnek rajtunk a városban. :) De nem baj, sőt jól is esnek a beszólások menet közben. :D

A körünk picivel 1 órán belül volt meg. Szerencsére, hogy már kezd megjönni a jó idő így egy kicsit tovább tudunk maradni beszélgetni futás végén. De azért még mindig jelez a hideg, hogy lassan véget kell vetni a beszélgetésnek.

Vasárnap sok PÉÉF es és sok kedves ismerős indult a Pécs-Harkányon. Csabával, Szabolccsal egy csapatban mentünk. Közben szurkoltunk, biztattuk bajtársainkat. :)
Mindenkinek aki részt vett a PÉÉF en azoknak köszönöm a részvételt, remélem jól éreztétek magatokat, és még futunk sokat együtt.
Akik meg ott voltak a Pécs-Harkányon azoknak nagy NAGY Gratula!!! ;) :)

Sziasztok.
Gábor, Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése