Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2011. december 12., hétfő

Kellemes Ünnepi futkározások...??

Sziasztok.

Azért írunk, mert nyakunkon az ünnepek. Ilyenkor úgyis minden csak a rohanásról szól.
 Karácsony: Futunk ajándékot venni, rohangálunk a házban. Valaki takarít, valaki süt-főz, valaki mosogat. Rohanunk, hogy körbe tudjuk járni a rokonokat jó barátokat.  
Szilveszter: Futunk, hogy jusson még a hipermárketek készletéből pezsgő, virsli, lencse. Örült rohanás van, hogy találjunk helyet ahol ki tudjuk rúgni a ház oldalát a bulin. :)

Ha már úgyis ennyit futunk, akkor mit szólnátok egy nyugis Karácsonyi futáshoz dec. 25. reggel 09:00 kor a Malomvölgy tónál? 
2 körre gondoltam, hogy a bejglinek legyen helye utána.

Azért "kora reggel" mert gondolom sokan, ahogy én is hivatalosak rokonokhoz, ünnepi ebédre. :)

Szilveszter előtti túrára is szeretettel várunk mindenkit. Cél és a pezsgő pukkantás helye a Zengő!!! :) Időpont dec. 30. reggel. 
Még pontos időpont nincsen.

Na meg ha már futunk egész évben akkor egy dec.31. futás. De most célozzuk meg az erdőt. Ez is reggeli lenne, hogy mindenki tudjon még erőt gyűjteni estére. 
Távban 11,5km re gondoltam mert 2011 és 2012 között leszünk. Idén ez az utolsó futásunk.

Szóval programok feldobva. Írjatok, hogy ki melyiken szeretne részt venni. Esetleg mindegyiken?? :) 
pecsfutas@gmail.com
Várunk sok szeretettel titeket. Gyertek MOZOGJUNK egy jót az ünnepek alatt is.

Sziasztok.
Szép hetet kíván nektek:
                                    Gábor, Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése