Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2012. január 4., szerda

Az év első Éjszakai futása... Pezsgő futááás!!!

BÚÉK Kedves Sporttárs!

Túl vagyunk sok mindenen: Az Ünnepeken, a Szilveszteri bulin, és magunk mögött hagytuk 2011- es évet. 
Remélem jól telt a szilveszter.

Mint már írtam sok mindenen túl vagyunk, de mennyi minden van előttünk!! 
Terveink vannak 2012-re szép számmal. Reméljük vevő leszel rá te is, és hozod magaddal a barátaidat, ismerősöket, rokonokat, eseményeinkre.

Itt van kezdetnek egy jó játék 2012-es évre!!! Játszatok velünk, és gyűjtsük együtt a kilométereket!
Ha még nem olvastad volna akkor a játékszabályait itt megtalálod: http://pecsfutas.blogspot.com/2012/01/boldog-uj-futasban-gazdag-evet-kivanunk.html

Közeleg a Yours Truly is. 29. vasárnap 00:00 kor lesz. Szombaton 23:30 gyülekező a Domus parkolóban. Lehet csapatban is teljesíteni a 25km et vagy az 50km et. De lehet jönni csak 1,2 körre is. Lényeg, hogy mozogjunk egy jót.
Frissítőket úgy gondoltuk, hogy mindenki hozzon valamennyit, és azt bedobjuk a közösbe.

Várjuk a jelentkezéseket a blogon lehet válaszolni a kérdésre, de facebookon is, és akár itt e-mailban is lehet a részvételi szándékot jelezni.
Toborozz csapatot magadnak, vagy gyűrd le egyéniben a távot, és fuss egy olyan eseményen, amit a világ számos országában megtartanak.

Szia.
Szép napot kívánunk.
Üdvözlettel: Gábor, Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése