Baranya, Hungary
Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt. Mindenkit szeretettel vár a PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!! Az éjszakai futáson kívül még más nappali Örömfutásra is várunk MINDENKIT!!! Kortól, nemtől függetlenül. Sőt akár kerékpárral, görkorcsolyával, kutyával, macskával is lehet jönni, lényeg, hogy mozogjunk egy jót közösen!

2012. szeptember 6., csütörtök

Születésnap utáni éjszakai futás:

Sziasztok.

A születésnap utáni éjszakai futás valahogy mindig egy kicsit csendesebb, nyugodtabb futás. Ez ebben az évben is így volt.

14 futó gyűlt össze 4 új futónk volt. Remélem megtetszett nekik a programunk és rendszeres éjszakai örültek lesznek. :) Persze csak is pozitív értelemben.
Szépen mentünk egy csapatban. A Király utcában volt pár biztatás. Ezek mindig jól esnek. :) Úgy szeretek futni ezen a részen. Látni ahogy ők isznak, esznek, az utcában sétálnak a részegek mi meg megyünk futunk és egyre jobban esik a futás, mert én nem lefele épülök hanem egy kicsit az egészségemre áldozok. :) Na jó persze néha nem rossz ittasan sétálni itt, de ezt valahogy jobban élvezem. Itt kilógunk a sorból és pont ez a jó.
Szóval szépen beszélgetve lefutottuk a távot. Annak ellenére, hogy éjfélkor indulunk utunkra még mindig 28 fok volt, árnyékban! :D :)
Kicsivel 52 perc felett teljesítettük a távot.
A parkolóban egy jó nagyot beszélgettünk. Most olyan jó, hogy nem zargat minket a hideg, nem érzed hogy menned kéne. Beszélhetünk ameddig jólesik. :)

Hát így múlt el ez az éjszakai futás. Szép volt, és jó volt megint veletek futni.

Köszi azoknak akik ott voltak.
Jövőhónapban ismét várunk titeket sok szeretettel!

Addig is futócipőt fel, és irány a végtelen!


Sziasztok.

Gábor, Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése